Wednesday, December 18, 2013

# Anis Ayuni # novelis

Yeayy! Jumpa Anis Ayuni

Assalamualaikum dan salam 1Malaysia

Semalam kak Anis Ayuni telah dijemput untuk mengisi salah satu slot untuk program anjuran PTAR. Sememangnya masa tengok tentatif tu rasa macam nak lompat bintang seratuskali. Hahahaha.

Rasa teruja sangat coz she's one of my favo novelis. Semalam me telah melengkapkan koleksi 11 buah novel nukilan kak Anis Ayuni. Hebat tak? hehe..

Ingat nak spent time kat booth kak Anis je semalam tau. Hahaha. Saja nak buat muka tak malu tapi kak Anis pulak ada sesi lain xkan me nak kacau pulak kan. :)

Tak sabar nak tunggu next novel pulak. Katanya cerita pasal doktor.

publish via blogger-droid

1 comment:

Follow me @munirah_izzan