Saturday, January 11, 2014

# ephyra # oceanlife2u

15 Hari Bersama Ephyra

Assalamualaikum dan salam 1Malaysia

Baru berpeluang nak update belog. Huhu. Ni pun sebab anak-anak dah tido and en.abg kat taman main badminton. Hahh!!! Senaman kata ko. 

Ni nak share pasal Ephyra. Hari tu me ada cerita yang me menang sekotak Ephyra kan. Pas dapat hari tu esoknya terus start minum. Excited kan. Hahaha. Of course la. Tengok orang lain cantik dengan Ephyra me pun nak juga. Hehe.

Dah setengah dah me minum. Kesannya? Terbaikkk. 

Kulit semakin hari terasa makin lembut. Sebelum ni kena pakai losyen hari-hari baru la terasa macam lembut sikit. Ni tak payah pakai losyen pun boleh rasa lembutnya. 

Tak ada lagi masalah kulit kering. Kulit me ni memang tak boleh dijangka keadaannya. Kadang-kadang berminyak and kadang-kadang kering kemain. Sangat tidak selesa. Now, masalah tu semakin kurang. Alhamdulillah. And u know what? Skang ni kuar umah tak pakai mekap pun tau. Best kan. Tak payah susah-susah duk berjam dan cermin.

Sebelum ni kemain susah nak buang air besar but after 15days consume Ephyra, tiap-tiap pagi lawat tandas. Best! Tak risau dah if sakit perut time keja. Ngehehehe.

Sebelum ni me btau yang me amik Ephyra i untuk menghilangkan mata panda me kan? But belum nampak kesan untuk masalah itu lagi. Maybe yang ni kena minum lagi 2 3 bulan kut baru nampak kesan. InsyaALLAH if takde masalah me akan teruskan pengambilan Ephyra.

Rasa Ephyra? Seyes sedap. Sangat-sangat sedap. Hehehe. Mula-mula masa nak bancuh tu ada terbau something yang tak best but masa nak minum tu takde pun bau tu. me ni jenis orang yang susah sikit nak terima benda baru but yang ni memang tekak tak tolak pun. 

Gambar? Heeeeee.. Me kan 'terkenal' dengan entry tak bergambar. Hahaha. Terkenal la sangat kan. Esok-esok me share ea. Tak sempat nak amik gambar bagai tadi. Anak-anak tak bagi kerjasama. Ai is segan nak amik pic sorang. Tapi review me pasal Ephyra ni betul. Bukan memain. And me puas hati sangat even baru 15day. :)

Kulit yang sempurna. Wajah yang jelita. Keyakinan tiada tandingan. Hasil yang nyata. Semuanya lengkap dalam satu produk kecantikan dan kesihatan. Ephyra terbukti berkesan. 

Jom dapatkannya sekarang...

Official Website : www.oceanlife2u.com
Instagram : ephyra2u
Telefon : 03 4141 7889
SMS : 019 3999 238
Emel : info@oceanlife2u.com






4 comments:

  1. Saya pun dah nak masuk kotak ke-5..So far, memang puas hati..Perut mudah lawas, extra energy

    ReplyDelete
  2. @Eyriqazz

    kan..kan.. :) sy pun akan teruskan pengambilan ephyra ni. :)

    ReplyDelete

Follow me @munirah_izzan