Tuesday, January 21, 2014

# #NurAeeraShuhayra # Abscess

Aeera Diserang Abscess

Assalamualaikum dan salam 1Malaysia

Aeera kena abcess aka bisul kat kepala. Bila tengok kepala dia bengkak me pula yang terasa sakitnya. Kesian sangat. Nak tido pun x selesa. 


Ni pic amik semalam. 

Tapi pagi tadi masa nak hantar Aisya n Aeera ke umah bs, bisul tu ada kuar nanah sikit. Tak banyak. Bila amik diorang petang tadi tengok bengkak dah surut sikit. Ada lagi tapi tak sebesar semalam. Kena bagi antibiotik 5 hari. Means sampai Khamis ni la. If still bengkak kena pegi klinik semula and diorang akan refer kan ke hospital. 

Hope by tomorrow evening takde bengkak lagi dah. Sayu tau bila doktor kata ig still bengkak nak potong n korek benda tu keluar. Baby 4month kot. Kecik lagi. 

Cepatlah hilang bengkak. Kesiankat Aeera. Cepat sembuh sayang. Sedih tau umi bila tengok Aeera sakit macam ni. 























Balik tadi me baru perasan bantal Aeera penuh dengan darah and nanah pun ada kut. Kenapa lah boleh tak perasan benda tu. huhu.


2 comments:

  1. Kesian Aeera. Cepat elok yaa.. Aamiin ~

    ReplyDelete
  2. telinga anak mcm naik jerawat ke bisul tak sure. merah & bengkak sikit. tp sentuh dia x nangis. harap tak sakit.. biar cepat sembuh. Aeera pun cepat sembuh.
    & anak ++5bulan.

    ReplyDelete

Follow me @munirah_izzan