Wednesday, January 15, 2014

# GiveAway # Giveaway Birthday Azhafizah

Giveaway Birthday Azhafizah

Assalamualaikum dan salam 1Malaysia


Klik banner untuk join.

Jom beramai-ramai join. Rugi tak join. Hadiah menarik menanti kita. Weeee...

-----------------------------------------------------------------------------

TOP REFERRAL 1
Full Design Blog

TOP REFERRAL 2
Header Blog

TOP REFERRAL 3
Watermark

ENTRY KREATIF
Vector Potrait x 3 pemenang[Soft Copy only]

Setiap penyertaan blogger akan menerima softcopy calendar 2014 desktop wallpaper [resolution :1152x864] yang unik ni.Selain sebagai wallpaper desktop boleh tengok calendar sekali.Giveaway ini bermula pada 7:00 am 13 January 2014 dan akan berakhir pada 11:59 pm 7 February 2014.

-----------------------------------------------------------------------------

Haaaaaa.. Menarik tak? Menarik tak? Sangat menarik kan. So, jangan lepaskan peluang ini. Bukan selalu ada tau. :)

Before mengakhiri entry simple ni, sedikit ucapan sempena birthday Azhafizah. 

Happy birthday. May ALLAH bless u and your family owez. Have a blast joyfull on your born day. :)

7 comments:

  1. Assalamualaikum..morning! terima kasih join kak.wallpaper dah send via email.All the best :)

    ReplyDelete
  2. Gud luck Moon.. kita pun join jg ;0

    ReplyDelete
  3. Singgah...dari segmen yang sama
    http://freejustforu.blogspot.com/2014/01/giveaway-birthday-azhafizah.html

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum..datang sini singgah sambil blogwalking dari segmen yang sama..(:
    http://fiqahhamed.blogspot.com/2014/01/giveaway-birthday-azhafizah.html
    Good luck dan selamat bersegmen

    ReplyDelete
  5. salam..dtg blogwalking dr GA yang sama..done follow you..jemput kunjung dan follow blog saya juge yea...tqvm!

    http://ummiaisys.blogspot.com/2014/01/segmen-giveaway-birthday-azhafizah.html

    ReplyDelete
  6. Singgah dari GA yang sama. http://dindamaisarra.blogspot.com/2014/01/giveaway-birthday-azhafizah.html

    ReplyDelete
  7. oshin menyinggah kejap....

    good luck !!!

    http://gurlgemini.blogspot.com

    ReplyDelete

Follow me @munirah_izzan