Tuesday, January 21, 2014

# ephyra # oceanlife2u

PHASE 2: PENGALAMAN SELEPAS MENGGUNAKAN EPHYRA BERSAMA BEN ASHAARI

Assalamualaikum dan salam 1Malaysia

Hari tu me dah share pengalaman 15 hari bersama Ephyra kan? Ni nak share lagi after 26 day consume Ephyra pulak. 

Kesannya sangat-sangat memuaskan. Bayangkan if masa 15 hari dah boleh tunjukkan kesan yang best, bayangkan pula sampai ke hari ni. 

Energy booster. Selalunya masa kat ofis tengahari mulalah mata rasa berat. Tangan kalau boleh nak gapai bantal je. Hehe. But selepas mengamalkan Ephyra, rasa mengantuk tu semakin hari semakin kurang. Sampai ke petang rasa bertenaga. 

Sebelum ni, selepas kerja selalu rasa penat yang teramat. Kadang-kadang nak main ngan anak pun dah tak larat. Mana lagi nak kemas rumah, nak basuh baju. Memang rasa tak mampu. But sekarang, mata boleh tahan sampai ke jam 11pm. Tu pun kadang-kadang tak rasa macam nak tido. Main dengan anak pun ok je. 

Nak bangun pagi berat rasa mata. Yelah. Tido awal pun anak bangun tengah malam nak main. Huhu. Bila anak dah tido, mata baru lelap 5 minit jam dah bunyi. Huwaaaaa.. kalau boleh memang tak nak bangun. Tapikan, sejak akhir-akhir ni semangat je bila bangun pagi. Sempat masak sarapan lagi. Suami pun jadi hairan. Hehehe.


Atas ni gambar me selepas 26 hari dengan Ephyra. Takde mekap tau. Edit jauh sekali. Gambar betul without mekap ni. Smooth je kulit kan. If nak pakai mekap pun senang sebab tak payah sibuk nak cover itu ini. Sebelum ni kulit muka ada masalah tona tak sekata but Ephyra dah halau masalah tu jauh-jauh. Hehe. Ai is suka sangat. Tu pic Aeera. Kena masuk sekali sebab umi rasa tak best if amik pic sorang. Ngeee. 

Milk booster. Diakui betul. Kawan-kawan yang rapat denan me tau yang me ni ada masalah penghasilan susu badan. Tak tau kenapa. Huhu. Sekarang ni sempatlah merasa susu penuh. Best. Aeera bila minum pun nampak puas and kenyang. Alhamdulillah. Syukur sangat. Ini salah satu pengalaman terbaik yang me rasa. 


Tinggal 4 sachet lagi Ephyra ni. Huwaaaaa. Sedih tau. Rasa cam sayang je nak habiskan. Huhu.

Bila masa paling sesuai ambil Ephyra?

Sebelum sarapan atau sebelum tido malam. Me pilih untuk amik 1 sachet sehari sebelum sarapan. Masa perut tengah kosong gitu. Senang sikit khasiat Ephyra tu nak diserap ke dalam badan.

Untuk melihat sejauh mana keberkesanan Ephyra ni, me jauhkan dari minum teh dan minuman berkafein start dari start Ephyra sampailah sekarang. Kan minuman macam tu tak bagus berganding dengan sumber collagen ni. :)


Segelas Ephyra tu kejap je me habiskan. Hahaha. Bukan masalah rakus tau tapi sedap gilerr. Manis buah gitu. 

Setakat ni en.abg galakkan me untuk teruskan pengambilan Ephyra. Alhamdulillah. Sebab en.abg sendiri dah nampak kesannya pada me. 

For now, masalah mata panda me still tak hilang. Seperti yang me katakan di SINI , kesannya mungkin akan dapat dilihat jika teruskan pengambilan Ephyra. And i will teruskan. InsyaALLAH. 

Yang pasti me sangat berpuas hati dengan produk ni. Terima kasih Oceanlife2u sebab bagi peluang untuk me merasai sendiri kehebatan Ephyra ni sampailah me terjatuh hati. :D 

Bagi mereka yang berminat untuk mencuba Ephyra ni, pek percubaan pun ada di pasarkan. If berminat bolehlah menghubungi : 

Official Website : www.oceanlife2u.com
Instagram : ephyra2u
Telefon : 03 4141 7889
SMS : 019 3999 238
Emel : info@oceanlife2u.com

Kulit yang sempurna. Wajah yang jelita. Keyakinan tiada tandingan. Hasil yang nyata. Semuanya lengkap dalam satu produk kecantikan dan kesihatan. Ephyra terbukti berkesan. 

2 comments:

  1. Hi all!
    Berminat nak mencuba Ephyra?

    Beli Ephyra dengan HARGA PROMO (Muraaaahhh sangatt!!) dan dapatkan FREE Body Shop shower cream 250ml / body butter 50ml!

    Seriously, grab this GREAT deal! Sementara stock masih ada!

    Yours truly,
    Izza (Pengedar Sah Ephyra)
    0192198619
    izza_grrl@hotmail.com

    ReplyDelete
  2. dear, i minta izin nak share cerita u ni k di www.facebook.com/rahsiakejelitaan ephyra

    ReplyDelete

Follow me @munirah_izzan