Thursday, January 16, 2014

# GiveAway # Nile.com.my

Saya Nak RM300 Angpow Daripada Nile.com.my

Assalamualaikum dan salam 1Malaysia

Klik banner to join

Pepagi terasa macam nak join simple Giveaway ni pulak. Hehe. Pemenang bertuah akan memenangi RM300! Banyak tu. Just buat simple entry pasal Giveaway ni dan emelkan link blog, nama dan nombor handphone. 

If dapat hadiah ni, banyak yang me nak buat sebenarnya but zaman ni apa sangat la ada pada RM300 tu kan? Huhuhu. But semestinya lah me nak buat simpanan untuk Aisya dan Aeera. Zaman me dan en.abg bersuka ria dah kena kurangkan. Kena bagi lebih pada anak-anak pulak. :)


Hope ada luck. Heeeee~


Ades. Suka sangat kan sampai tersalah buat entry. Done betulkan. :)

No comments:

Post a Comment

Follow me @munirah_izzan