Sunday, January 19, 2014

# mommies # naluri

So True kan Mommies

Assalamualaikum dan salam 1Malaysia


Betulkan? Me pun dah ada pengalaman pasal ni. Masa mengandung lagi kuat rasa deria keenam tu. Dulu en.abg takde kereta so pegi mana-mana naik motor je. Masa tu selalu pesan kat en.abg "jangan langgar lubang tau.. Mana tau ira tengah pregnant." En.abg masa tu hairan sebab tak cek pun lagi. Pas tu jawab "rasa macam pregnant laahh.." Heeee. Tapi balik Sabah baru buat upt and it's +ve. 

Second pregnant masa tu Aisya baru 6month. Terasa macam pregnant jugak. Masa tu tarikh peyed sepatutnya ada lagi dua hari but naluri keep pushing tu do upt and guess what? Keluar 2 line. Aisya kecik lagi but dah nak dapat adik. Hehe. 





























Tadi tak ngantuk tapi sekarang mata dah memberat ni. Eh! Hehehehe.

2 comments:

Follow me @munirah_izzan