Monday, February 3, 2014

# 1st Giveaway Ctmah Rahim # GiveAway

1st Giveaway Ctmah Rahim

Assalamualaikum dan salam 1Malaysia

Hehehe. Pembukaan Februari me adalah dengan mengjoinkan diri dengan segala jenis GiveAway. Yang ni GiveAway dari Ctmah Rahim. Kepada mereka-mereka yang ada anak tu boleh la join. :)

Kemain comel lagi banner ni kan..hehe
Hadiah? Join GiveAway ni confirm kena tau hadiah dulu kan. Ahahaha. Ni hadiahnya.


Best tak? Best tak? Best kan... so, tunggu apa lagi.. jom lah meramaikan contestant. :)


Ni la pic Aisya dalam keta. Behave tak? Hahaha. 
Behave la sangatkan. 
Ni time mood nak dengar cakap.

Datang mood xmo dengar cakap, haaaaaa habis semua dia nak kacau.
Ayah pun pasrah jeee. Hehe


Eh, kena satu pic je ke? Hehehe. If langgar syarat kira entry ni saja nak memeriahkan GiveAway ea. :)

2 comments:

Follow me @munirah_izzan