Wednesday, February 5, 2014

# #NurAeeraShuhayra # Life

Aeera Suka Tau Main Pacifier Dia

Assalamualaikum dan salam 1Malaysia


Aeera sekarang ni suka sangat main cabut-cabut pacifier dia ni tau. If mood dia tengah ok memang dia akan main sambil bubbling but bila mood tak ok, haaaaaa kemain dia jerit. Hahaha. Dia nak masukkan semula dalam mulut but tak dapat. Tu yang dia marah tu. pastu nangis kuat-kuat. Bila me sumbat dalam mulut dia diam jap pastu cabut then jerit lagi. Suka tau buat umi tak boleh buat keja. 

Dia nak ajak main sebenarnya ni. Selalunya time workdays, pas sampai umah tu main ngan Aisya n Aeera dulu before buat keje umah lain. Hehehe. 

Tapi weekend memang owez main dengan diorang. Tapi selalunya me yang letih dulu. Ahahahaha. Apa taknya, bila main ngan Aisya mulalah Aeera jerit. Bila main ngan Aeera pulak sibuk Aisya panggil umi..umi.. Bila tak layan, mula lah dia dengan sesi panjat memanjat. Pening jap. Hehehehe. Tapi rasa best sangat bila dapat habiskan masa dengan anak-anak. 

Syukur alhamdulillah. Terima kasih ALLAH kerana bagi me peluang untuk rasa kebahagiaan ni. 

6 comments:

  1. biasa la moon... anak ni macam2 ragam.. tu nasib girl.. klu boy.. kita pun da macam boy melayan dia.

    ReplyDelete
  2. @Allene hahaha...kan kan..kdg rasa cam sikit lgi nak jadi hulk...tapi sabarkan jeee... Hehe

    ReplyDelete
  3. sama la dgn ain..balik2 trus main dgn anak2 dlu..lpas tu baru la buat keje lain..heh

    ReplyDelete
  4. allolo comelnye die...beshnye ade baby ;)

    ReplyDelete
  5. bahagianya ada baby kan moon? haiiih ,bilalah nak merasa ni. nikah pun tak lagi. hahaa

    ReplyDelete
  6. owhhh aeera hisap puting! hehee
    yg sorg hkimi ni pon kelam kabut ni kan 2org..hehe

    ReplyDelete

Follow me @munirah_izzan