Sunday, February 23, 2014

Checkmate!

Assalamualaikum dan salam 1Malaysia

Checkmate!! If Aisya or Aeera tanya soalan macam ni pada me,, mesti speechless. Taktau apa nak jawab. So, from now on kena fikir jawapan in case bila besar nanti diorang tanya. But still tak terfikir nak jawab apa. Huhu


Sumber gambar : facebook

2 comments:

  1. Hye, saya suka baca blog awak, baru-baru ni saya ada buat blog harap awk boleh singgah dan follow blog saya. awksweetgitu.blogspot.com :)

    ReplyDelete
  2. fuhh. kalau kite pon tak tau jawapan macma mana yg mampu diberi kak. hehee


    akakk. maaf sgt. kite lambat respon untuk novel. ;(
    boleh lupa nak tengok email.
    kalau akak masih berminat, kite dah reply email. tapi sorry sangat tau. :(

    ReplyDelete

Follow me @munirah_izzan