Wednesday, February 5, 2014

# Contest SEO Car Stickers Malaysia

CUSTOM MADE STICKER KERETA

Assalamualaikum dan salam 1Malaysia


Custom Made Sticker Kereta sekarang ni dah jadi trend untuk jadi 'penghias kereta'. Dengan kata lain hampir semua kereta di Malaysia ni menggunakan custom made sticker kereta. Banyak je page-page online yang menyediakan khidmat custom made sticker car ni.




Tak tau di mana nak tempah? Jom jenguk-jenguk page ni :

Laman Web Car Stickers Malaysia
Laman Instagram : Car Stickers Malaysia
No. Telefon : 010-2255485 / 0126953385
Servis lain : Printing Car Sticker dan sticker biasa

 Ready made pun ada. Boleh je pilih-pilih. 
Harga? Semestinya mampu milik. 


Custom made sticker kereta ni kita design dan mereka realisasikan. Ada yang suka simple and nice to see custom made sticker car. Ada juga yang suka jenis heavy look. If bagi peluang me nak design custom made sticker kereta ni, semestinya me nak yang ringkas dan meaningful. Contoh? Lebih kurang macam kat bawah ni...





******************************************************

Contest SEO Car Stickers Malaysia ini dianjurkan oleh Farisya Anastasyia 




6 comments:

  1. Waa... Blogger On Board... menarik gak kann... hehehe... salam kenal dari sahabat KBBA Borneo...

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum
    Singgah dari segmen yang sama :)

    http://www.azhafizah.com/2014/01/custom-made-sticker-kereta.html

    ReplyDelete
  3. bagus kan sticker macam ni, sebagai medium promosi yang kita lekatkan..juga mencantikkan kereta kita
    Custom Made Sticker Kereta

    ReplyDelete
  4. Aikk ... pendek je .. hehehehe .. custom made sticker kereta ni kalau kena gaya buat duit oo

    ReplyDelete
  5. Custom made sticker memang awesome.
    Shad terjah dari segmen sama,
    http://akuvsdiashadhira.blogspot.com/2014/01/custom-made-sticker-kereta.html

    ReplyDelete

Follow me @munirah_izzan