Monday, February 10, 2014

# Eqbalzack # Fridge magnet

Hadiah GiveAway Rindu Awak 200%

Assalamualaikum dan salam 1Malaysia

Hari tu me ada join simple Giveaway Novel Rindu Awak 200% anjuran abg Eqbalzack. Besar sangat harapan nak dapat novel. Hehehe. Very simple. Just emelkan nama, alamat and short speech ke emel abg Eqbal. Tak perlu buat entry bagai semua tu. Hehe. 

Tapi tak dapat novel pun. Me dapat hadiah saguhati je. Nak tau hadiah apa?


Hah.. Special from Korea katanya. Fridge magnet korean girl wearing hanbok. Comelsss tau. Iolls suka sangat. 

Haaaaa.. Ko jangan kata kena kanser ke apa ke if guna fridge magnet ni ye. Huhu.

Hadiah ni dah sampai lama sebenarnya. Tapi asyik lupa je nak up. Hehe. Sebab tu tak keluarkan dari handbag. Hehehe. Senang nak nampak. 

Tq so much abg Eqbalzack. Next time buat iolls join lagi. :)

3 comments:

  1. Oh tak dapat novel boleh pulak dapat fridge magnet? kalau mcm ni punya segmen giveway memang akan masuk la :D

    Salam Kenal.. ada masa sila lah berkunjung ke blog saya yer :D

    ReplyDelete
  2. Mmg cantik lah...Umi Qi penah dpt FM sebijik cm ni tp kaler pink...kawan opis pi korea yg bg...cantik tau...rajin moon nih join segmen GA :)

    ReplyDelete

Follow me @munirah_izzan