Thursday, February 20, 2014

# Aurat ketika bersalin

Hormat Aurat Ibu Ketika Bersalin

Assalamualaikum dan salam 1Malaysia

Bila pulak Malaysia nak start hormat aurat ibu ketika bersalin? 1st baby hari tu memang dapat doktor perempuan n nurse perempuan je. Syukur alhamdulillah. 2nd baby pun dapat doktor perempuan. Lega dah. Tapi bila doktor praktikal lelaki masuk je terus rasa macam hampa. Kenapa mesti? Huhu. 



7 comments:

  1. Assalamualaikum.. cuak haihh sheila.. akak request nak doc perempuan ke? hmmm takut fikir pasal nak bersalin ni.. wajib utamakan aurat.. sekiranya hospital tu betul2 takda doc perempuan, baru kira darurat kan? Blur fikir pasal ni T___________T

    ReplyDelete
  2. kan? yg buat tu pun Islam, macam tatau je aurat permepuan... sedih jugak

    ReplyDelete
  3. bab yg ni mmg sensitive. sy juga dah terkena...malu gile rasanya, sebab atas bertudung sampai pinggang ke bawah terdedah. hb ada jugak request doc pompuan tp tak dpt.

    ReplyDelete
  4. @Sheila Salim

    ppum mmg dr pompuan but ada doktor pelatih lelaki tiba2 masuk... huhu..

    ReplyDelete
  5. @fazianbatrisyia

    kan...rasa pelik je bila setengah bertutup n setengah lgi terbukak..

    ReplyDelete
  6. Time kiera salinkan Adam , dapat doc perempuan.. Hehehe ...

    ReplyDelete

Follow me @munirah_izzan