Sunday, February 16, 2014

# banjir di sabah # Buletin Utama

Liputan Banjir Yang Melanda Sabah

Assalamualaikum dan salam 1Malaysia

Semalam siapa ada tengok liputan banjir yang melanda Sabah kat Buletin Utama tv3? 


Tarikh and masa di'blur'kan. Motif? 


Haaaaa.. Adakah sebab ini tarikh dan masa kat pic atas tu di'blur'kan? Betulkah tiada wakil tv3 yang datang buat liputan banjir d Sabah ni? Banjir teruk kot. 

Ok. Jangan fikir negatif. Mari kita sama-sama berfikir secara positif. Mungkin diorang lupa nak set semula tarikh dan masa lepas servis. Kan. 

Even me tidak berada di Sabah namun as a Sabahan i pray for their safety. Memang teruk banjir yang melanda Beufort, Tenom dan Keningau ni. Sedih. Sebab ada kawan-kawan yang tinggal area tu. Macamana agaknya keadaan mereka. 






But yang bikin me jadi panas adalah sebab orang-orang macam kat bawah ni,,,


Bukan main lagi kan. Entah siapa pemilik akaun facebook ni. Dia tak kena lagi. Once dah kena tau lah langit tu tinggi ke rendah. Takpe lah. Keyboard warrior memang macam tu. Kita doakan jak semoga dia dapat hidayah. Amin. 


2 comments:

  1. Dengar juga pasal tv3 nih. Tapi tak amik port.. Malas kud.. Huhuhu..
    Sedih juga dengar pasal banjir di sabah... Semoga tiada apa2 yang teruk berlaku di sana .. Aamiin ~ :)

    ReplyDelete
  2. Dengar juga pasal tv3 nih. Tapi tak amik port.. Malas kud.. Huhuhu..
    Sedih juga dengar pasal banjir di sabah... Semoga tiada apa2 yang teruk berlaku di sana .. Aamiin ~ :)

    ReplyDelete

Follow me @munirah_izzan