Monday, February 10, 2014

# Nuffnang

Nuffnang Tak Bagi Iklan Dah

Assalamualaikum dan salam 1Malaysia

Hurm...Nuffnang dah takmo bagi iklan dah ngan me. Uhuk. Mesti sebab me update suam-suam kuku je kut. Sedih tau. Last me dapat 23 Dec 2013. Dah metered dah pun. Tahun ni langsung tak merasa lagi. 

Kena usaha lebih lagi la pas ni. Update survey pun dah few times sejak Januari. :(

Selama me berblog adalah few times iklan sangkut kat blog. Even jumlah yang me dapat tak semeriah korang semua tapi me tetap bersyukur. Dari takde langsungkan. Tak pernah cashout lagipun. Maybe akan cashout dalam masa terdekat. Tengok keadaan dulu. Heee~

Apapun still hope akan ada iklan yang sudi singgah lagi tahun ni. :)


3 comments:

  1. Moon...sama lah ngan Umi Qi pun...rasa yer nuff tgh sibuk pilih iklan kot...yg ptg jgn putus asa mengarang tau mama aisya :D

    ReplyDelete
  2. betul.. jijah 2014 pon takde iklan baru..

    ReplyDelete

Follow me @munirah_izzan