Thursday, February 20, 2014

# #NurAeeraShuhayra # Life

Rajin Dah Aeera Meniarap

Asaalamualaikum dan salam 1Malaysia

Genap je umur Aeera 5 bulan, rajin dah dia nak meniarap. Kejap-kejap tiarap. Kadang bila dah penat dia pandai nak terlentang sendiri but kadang manja sangat. Nangis-nangis minta tolong kat umi nak telentangkan dia. Hehe. 

Pastu kadang suka je dia guling-guling atas tilam. Pernah sekali me baringkan dia kat tilam then pegi dapur jap. Tengok-tengok dah ada atas lantai. Nasib baik la ada tikar bawah tu. Dah lah tergolek tu dia senyap je. Tengok umi dia terjerit boleh dia ikut jerit skali sambil senyum. Suka tau. Hahaha.

And Aisya pun suka bila adik dia tiarap. Boleh dia ikut tiarap and ngadap adik dia sambil ajak borak. Hahaha. Aeera pun macam faham je. Aisya lagi suka if adik dia jawab. Siap gelak lagi. Baby language kan. Tengah ngumpat umi ke apa. Hahahaha.




Masa tido pun meniarap tu. Lelap pulak tu. Haha. Macam-macam gayamu anak. 

Semoga membesar jadi anak yang solehah ya sayang. InsyaALLAH. Amin. 


3 comments:

Follow me @munirah_izzan