Wednesday, March 19, 2014

# #NurAeeraShuhayra # Life

Aeera Dah Mula Makan

Assalamualaikum dan salam 1Malaysia

Aeera dah mula makan bubur. Beras semua dah siap blend halus. Hehe. Sangat excited tau bila anak dah start makan ni. 

Aeera ni bila lambat sikit suap mulalah dia nak melalak. Lpar sangat rupa dia. Pastu bila dah habis siap nangis-nangis nak lagi. Adoi anak. Slow-slow ye. 

Pasni hujung minggu semangat nak masak untuk Aeera. Hehe. 


Ni bagi dia makan biskut First Bite tu. suka sangat. Tak cukup 1. Hehe. Habis comot muka. Semakin membesar anak umi. Alhamdulillah. 

Membesar dengan sihat yaa Aeera. 



3 comments:

  1. Tomeinyaaa Aeera.
    Nak makan banyak2 sbb nak cepat2 besar la tu..
    Hihi..semoga Aeera membesar dengan sihat yer~

    ReplyDelete
  2. bear dengan aeera sama besar dah. hihii :D

    ReplyDelete

Follow me @munirah_izzan