Monday, March 10, 2014

# #prayforMH370 # Life

Bila Suami Request ....

Assalamualaikum dan salam 1Malaysia

Selama me bertudung dari zaman sekolah dulu, me memang suka main sarung je apa-apa jenis tudung yang me suka. Yang penting bagi me kemas. Haaaa. 

Mula-mula bawal, pastu selendang aka shawl, pastu tudung yang ada awning tu. Hehe. If di ikutkan memang banyak je koleksi tudung me. Bila fikir balik memang sangat membazir. Beli mahal-mahal but tak pakai pun. Huhu.

And semalam en.abg request me pakai tudung bawal je. Tak payah sibuk nak tukar-tukar lagi. Dia kata lebih suka tengok me pakai simple-simple macam tu. Heee~  actually sekarang ni pun me lebih selesa dengan tudung bawal. Alaaaa. Bawal biasa tu. Yang jual RM10 sehelai. Eh. Ke ada lagi murah? 


Tapi kena pasrah la tunggu me bersiap. Hahahaha. Tak lah lama mana pun. 20 minit? Hehe.

Tapi bila pakai tudung ni semula rasa macam muda la pulak.. Boleh? Ngeee~



4 comments:

  1. mals nk gosok tudung bawal
    tu yg suka pakai shawl jer.
    comel je kak ton

    ReplyDelete
  2. moon... sama ngn laki aku. ttiba dia kata, masa kenal aku aku pakai bawal... apakah??? tu zaman study... uhuhuhu..

    ReplyDelete
  3. Nia sejak guna shawl, jadi lupa pula cara nak pakai bawal. hehee

    ReplyDelete
  4. dulu mmg suka pakai tudung bawal..skang ni ada anak..malasnye nak gosok..pas tu kalau pakai tudung bawal or shawl amek masa nak pakai..heheh..last2 ku pakai tudung sarung terus je la..senang..heheh

    ReplyDelete

Follow me @munirah_izzan