Thursday, March 13, 2014

# #prayforMH370 # Kursus

Lepas ni Boleh Jadi Setiausaha Berjaya

Assalamualaikum dan salam 1Malaysia

Hari ni Kursus Pengurusan Mesyuarat. Jabatan hantar ikut kursus ni maksudnya pas ni kena handle meeting arr. Catit minit. Buat minit mesyuarat. Homaiiiiii. 

Masa bertugas kat Sabah hari tu pun pernah jugak buat minit mesyuarat but jenis asal ada je. Huhu. 

But apa pun, i'll take this as a challenge in this new environment. I have to show and prove to them that i can!! Heee~ 

Doakan me tau. :)


Penceramah terbaik. Puan Rohayah Haji Hashim dari Bahagian Governan dan Sekretariat Universiti, Pejabat Pendaftar, UiTM. Pengalaman dari tahun 1984 untul now. :)

Apa yang tak bestnya, aircond sejuk sangat. Memang takde maaf punya sejuk ni. Huhu. Kepala pun dah pening. Agak-agak if makan ponstan jadi mengantuk tak? Huhu



2 comments:

  1. paling tak suka ambik minit..
    nasib baik kerja skrg ni tak payah ambik minit hehhee
    all the best Moon =)

    ReplyDelete
  2. Moon....pakai baju dua tiga lapis ler...

    ReplyDelete

Follow me @munirah_izzan