Tuesday, March 11, 2014

# #lineshoppingmy # Line malaysia

Line Shopping Best

Assalamualaikum dan salam 1Malaysia

Siapa pengguna tegar Line? Me one of them. Best sebab iconnya comel-comel. And the best thing boleh shopping dengan Line Shopping melalui kempen-kempen yang dianjurkan. 

Kempen-kempen yang sedang berlangsung di Line Shopping :
Name Your Own Price tu seriously best!!!!! Semua item dijual dengan harga rendah bermula dari RM10.00. Masa first kempen ni mula hari tu, bayangkan Samsung Galaxy Note 3 pada harga RM10.00. What?? Yes!! Percayalah. But ada rules. Untuk kempen ni, Line Shopping akan pilih satu pembeli bertuah yang memberikan harga rendah yang unik. 

10X10 pun best!! Every item boleh dibeli dengan harga RM10. But belum ada luck lagi dapat beli. Selalu baru nak submit order dah sold out. Tak sampai 5 minit pun tau. Hehehe. 

There are 2 sets of LINE Shopping Stickers available for FREE, only if you add LINE Shopping

How to add LINE Shopping?

Method 1: Browse through the "Official Accounts" list


Method 2: Tap "Add Friends" button in LINE app and key in ID: @lineshoppingmy


Method 3: Scan using QR code 


Jom register with Line sekarang dan dapatkan pengalaman terbaik bersama Line Shopping. 

Add my Line : moonizzan

Or scan my QR Code



6 comments:

  1. Suka tau moon nih kongsi benda best2...hahhaha cm tau tau jek Umi Qi kaki soping online hehhe...thanks moon...doa utk moon dpt offer price nanti yeahhhhhhhh

    ReplyDelete
  2. @Umi Qi

    hahaha...tq umi qi.. :)jom kita bersoping online.. :)

    ReplyDelete
  3. aku hampir dpt jam hari tu tp internet plak problem baru nk masuk bakul hang plak selang bape minit dah sold out

    ReplyDelete
  4. @Phat

    haaaaa.. slalu kena mcm tu.. huhu

    ReplyDelete
  5. first time saya dpt tahu pasal ni. Trima kasih yer sbb berkongsi.

    ReplyDelete
  6. Churp Churp ada bagi saya iklan dia... tak download lagi aplikasi ni ...

    ReplyDelete

Follow me @munirah_izzan