Thursday, March 27, 2014

# #NurAeeraShuhayra # Life

Sweet Little Aeera

Assalamualaikum dan salam 1Malaysia


Hairan Aeera tengok reflection dia kat iPad umi. Hehe. Mesti dia tertanya-tanya siapa lah yang comel sangat tu. :D

Rasa nak gomol-gomol je Aisya n Aeera. Rindu sangat. Tak jumpa berapa jam je pun kan. Haaaa. Jangan tak tau. Sejam tak jumpa anak-anak pun dah rasa macam setahun. Ni kan pula hampir 10 jam. 8 jam keja and yang balance hour tu consider perjalanan pegi dan balik. :)

Nak ambil gambar Aisya sekali tapi dia tengah 'sibuk' dan taknak diganggu. Haaaa. Boleh? Baru kacau sikit dia dah jerit-jerit sebut "nanak.." (Taknak) semakin bijak anak umi. Hehe. 

3 comments:

  1. Assalamualaikum kak, alahaii comelnya Aeera. melting sheila tengok. kening dia lawa terbentuk. hehhee. singgah menabung ford sini ~~~

    ReplyDelete
  2. kagum benar Aeera dengan muka sendiri tuu. hehhee :D

    apa lah yg Aisya bz kan tu kan. hehee

    ReplyDelete

Follow me @munirah_izzan