Tuesday, April 29, 2014

# #NurAeeraShuhayra

Bila Aeera Demam

Assalamualaikum dan salam 1Malaysia

Baru berpeluang nak update blog. Aeera dah tido. Baru tido dari pagi tadi. Asyik merengek je. Tak selesa kut. 


Semalam pegi DEMC sebab pengasuh btau badan Aeera tiba-tiba je panas. Masa jumpa doktor tu me btau sekali yang ada something macam biji-biji kat belakang kepala Aeera. On the spot doktor dah boleh tau apa bendanya. Dia ada sebut something pasal alergik and jangkitan. Doktor kata benda tu tak boleh hilang terus. Kena bergantung dengan antibiotik. Huhu. What i know antibiotik tu tak bagus sangat untuk baby. Tapi if itu je cara nak hilangkan benda tu then kena la ikut nasihat doktor. Kesian Aeera.

And doktor suh juga buat ujian darah. The result for me bukanlah something yang baik. Huhu. Petang ni kena repeat ujian darah lagi. Hope result getting better. 

Get well soon Aeera. Boleh main dengan kak Aisya. 

Umi and ayah sayang Aeera. Kak Aisya pun sayang Aeera. Aeera anak yang kuatkan. 

Ya ALLAH, lindungilah anakku dari sebarang keburukan. Berikanlah dia kesihatan yang baik. Amin.






Me cuti hari ni. Risau sebenarnya nak cuti. Banyak benda nak siapkan kat opis but someone always whisper to me,, if you have to choose between job and family, please choose family. And i choose Aeera for today. Hope mereka dan mereka faham. :(

8 comments:

  1. semoga cepat sembuh yer sayang.. ;)

    ReplyDelete
  2. semoga aeera cepat sihat..family's is no 1

    ReplyDelete
  3. get well soon aeera... aunty doakan supaya cepat sembuh yer sayang...

    ReplyDelete
  4. family always comes first :D
    moga aeera cepat sihat

    ReplyDelete
  5. Cepat smbuh aeera..
    Be strong ye sis

    ReplyDelete
  6. semoga cepat sembuh...siannye...

    ReplyDelete
  7. Get well soon as possible aeera :(

    ReplyDelete

Follow me @munirah_izzan