Wednesday, April 16, 2014

Curang Dengan Diet

Assalamualaikum dan salam 1Malaysia

Terasa dimanjakan sangat sampai diet pun lari ke mana tak tahu la. Huhu. En.abg suruh diet tapi if tak makan dia akan mula 'bagi nasihat' versi dia. Memang tak boleh nak kata apa. 

Malam ni saja satay, nasi impit dengan kuah kacang. Semalam en.abg masak sambal ayam. Punah harapan diet. Hahahahaha. 


Cepat sangat tergoda. Ada depan mata kut. Susah nak tolak. Huhu. 








P/s : wahai suami,, fahamilah bahawa isterimu ini ingin diet. Sokonglah usaha murni ni demi kebaikan dirimu juaaa~ heeeee.



Good night semua.




5 comments:

  1. takpe sis...curang sekali sekala je...cheat day...bnyak minum air masak hehe :)

    ReplyDelete
  2. kalau x nak punah diet mkn 1 cucuk je ye hehehe

    ReplyDelete
  3. Samalah Umi QI pun...mulut je ckp nak diet...tp bila tgk kepci lalu...berkecaiiiii hahahha

    ReplyDelete
  4. takpe curang sekejap... heheheh esok lusa diet balik...

    thanks sudi join segmen nak url #3, senarai blog ada di http://www.mialiana.com/2014/04/senarai-url-blog-3.html

    ReplyDelete

Follow me @munirah_izzan