Friday, April 11, 2014

# Handmade baby bib # siti kektus

Review : Handmade Baby Bib

Assalamualaikum dan salam 1Malaysia

Ini entry dah lama nak up tapi sebab model tak bagi kerjasama yang baik maka tertangguh hinggalah ke hari ini. Huhu.

Last week, me ada terima 1 parcel. Nama me tapi barang dalam tu bukan untuk me pun. Hadiah khas buat Aeera. Cantik! Alhamdulillah. Rezeki Aeera dapat hadiah. Hadiah apa? 

Jeng..jeng..jeng.. (Bak kata Aisya..dari mana dia dengar pun me tak tau..)


Handmade baby bib. Sangat cantik. Dan jahitannya sangat kemas dan teliti. Terpegun jap me. Hasil tangan yang sempurna dan kreatif pada me. En.abg siap tanya lagi 'betul ke buat sendiri?' Hehe.

Pic atas tu pandangan depan dan belakang but rasanya boleh je guna dua-dua belah tu. 


Aeera pun selesa je bila pakai. Material cotton. 


Ni hah pic modelnya. Comel tak? Comelss kan. Ditambah lagi dengan bib bunga-bunga tu nampak girl sikit. Selalu je tau orang salah sangka yang Aeera ni baby boy. Sian gegirl umi ni. Heeee~

Banyak lagi hasil tangan cik Siti Kektus kita ni. And semuanya memang sangat-sangat superb. Boleh je jenguk blog dia untuk melihat atau membuat tempahan. :D


Harga yang ditawarkan pun sangat berpatutan dengan kualiti jahitannya. Mesti korang puas hati. Takkan rasa rugi punyerrrr. Percayalah. :D




5 comments:

  1. alahaiii..comelnye model pakai bib tu..hehe

    ReplyDelete
  2. harris kalau pakai, dia rentap kuat2...

    ReplyDelete
  3. akakkkkk !
    tenkiuuuu so much. terharu kite. hihi :)

    comel je aeera pakai. hihii :D

    ReplyDelete

Follow me @munirah_izzan