Tuesday, April 8, 2014

Selamat Malam Dunia

Assalamualaikum dan salam 1Malaysia

Dah selamat sampai umah. Tadi lagi sebenarnya tapi kena mandi, siapkan barang anak ke pengasuh sok, tidurkan anak pastu kena makan sikit sebab en.abg dah belikan. Letih! Tu je yang mampu nak diluahkan. Huhu. Kaki pun rasa lenguh semacam je ni. Nak kena pegi reflexsologi (eh..betul ke eja tu? Muhahahaha) ni. 

Oklah. Sok kena bangun awal lagi. Jom tido.






Nasib baik balik umah ada air. Senang sikit hati nak mandi. Fuh~




3 comments:

  1. Assalamualaikum & Hi :)
    Terima kasih diatas penyertaan Segmen Mini Power Bank Rakan Blogger sebelum ini. Segmen ini akan memasuki fasa kedua dimana 9 peserta akan dipilih menggunakan Random.Org dan salah seorang daripada mereka nanti berpeluang untuk memiliki Mini Power Bank yang ditawarkan.
    Nantikan pengumuman 9 peserta tersebut di blog Zam pada minggu ini ya ;)

    ReplyDelete
  2. selamat tdo
    aah klo penat pastu kena urut mmg bez

    ReplyDelete

Follow me @munirah_izzan