Monday, April 14, 2014

# Kuih cincin # Life

Semua Salah Kuih Cincin

Assalamualaikum dan salam 1Malaysia

Mula-mula tak terasa sangat pun. Pandang pun gitu-gitu je. Bila Kk Ros jemput makan pun rasa macam tak semangat. Tapi bila me dah capai and makan satu, rasa macam tak cukup lah pulak. Akhirnya ada yang kedua, ketiga, keempat dan seterusnya. Huhu.


Baru terasa betapa sebenarnya me amat rindukan Sabah. Rindukan ibu bapa. Rindukan adik-adik. Rindukan saudara mara. Rindukan kawan-kawan. Kampung halaman. Rindukan makanan Sabah. ALLAH! 

Kalaulah Sabah tu boleh travel by kereta, confirm tiap-tiap bulan insyaALLAH me balik kampung. Huhu.

Ni semua salah kuih cincin arr ni. Buat me sedih petang-petang ni. Huhu

6 comments:

  1. Rindu juga dgn kuih ni... Rindu nk buat kuih goyang..

    ReplyDelete
  2. hahaha ingat kan pasal apa lah mcm Moon nak salahkan sgt kuih cincin tu rupanya rindukan kampung hehe
    bulan dec lepas kita pegi sabah tau.. ada jg beli kuih cincin ni.. sedapppssss ;-)

    ReplyDelete
  3. jangan sedih2 kak. kang semua benda tak jadi buat nanti. huhuu


    eh, kuih cincin ni rasanya camne kak ? tengok bentuk macam alaa2 kuih telinga keling yg kaler hitam2 tuu. hehe

    ReplyDelete
  4. Slm kenal...

    Mcm tu lah bila kita berjauhan dgn org yg kita syg dan tempat yg byk memori utk kita kan...rindu sgt..lebih2 lagi family..

    http://rencahkehidupan-maamieiqi.blogspot.com/

    ReplyDelete
  5. terjah dr segmen MD..salam perkenalan

    ReplyDelete

Follow me @munirah_izzan