Monday, April 7, 2014

# IQ test

Tak Suka Soalan Macam Ni

Assalamualaikum dan salam 1Malaysia


Haaaaaa... Seriuosly me tak suka soalan-soalan berbaur menguji minda macam ni. Fuh~ letih kepala nak fikir. Sedangkan jawapan tu senang jee pun kan. 

Teringat dulu masa sekolah rendah ada few times exam yang soalannya jenis-jenis macam ni. Ada lagi ke exam tu sekarang? Lupa dah nama paper tu. Huhu. Tapi yang me ingat selama me amik paper tu tak pernah pulak cikgu bagi markah kat kitorang. Huk! Ni yang me rasa nak balik jumpa cikgu sekolah semula ni. Huhu.

Ada yang kata ujian tu untuk tentu tahap iQ someone tu. Betul ke? Agak-agak iQ me ni berapa digit ea? 3 agaknya kan. Hahaha. 

Terus google iQtest kat internet. Mula-mula tu excited konon nak buat. Baru masuk soalan no.23 ke apa tadi terus give up. Pening kepala tengok soalan-soalan macam tu. Huhu.



Heh! Senang je pun kan. Virus M sedang menular. Homai.... Rindu kat anak. 


4 comments:

  1. Akk suka jgk soalan mencabar2 camni tau!!

    ReplyDelete
  2. Hahahaha. Klu Virus M menyerang. Semua aptb! Haha.

    ReplyDelete
  3. kadang2 tuu bila macam xde keje ke apa, suka juga buat benda ni. hihii tapi, kalau kene jawab soalan mcm ni masa inteview ke, pheewww~ memang bertabahlah.

    ReplyDelete

Follow me @munirah_izzan