Monday, May 26, 2014

# lipcolor # lipstick

Silkygirl Moisture Balm Lipcolor



Assalamualaikum dan salam 1Malaysia

Ini sebenarnya entry hari Jumaat lepas. Ingatkan dah publish rupanya ada dalam draft. Huhu. So,, xde masa nak edit balik semua ni. Publish je la. Hehehe.. 

*********************************************************************************************************

Salam Jumaat semua. 

Just nak share my new lipstick. Hehe. Sebenarnya me ni orang yang jarang sangat berlipstick. Kadang en.abag tegur jugak tapi tu lahhh.... Heee~

Selalu masa nak beli suka sangat tengok color lipstick tu tapi dah 2 3 kali pakai rasa macam 'eh! Apasal pelik je lipstick ni?' Hahaha. 

Semalam bersiar-siar dengan Aeera kat Plaza Alam Sentral. Hahaha. Bersiar-siar la sangat kan. Keluar beli baju untuk mak sebenarnya. Untuk mak pakai masa majlis bertunang adik 2 minggu lagi. Pas beli tu termasuk pulak kat Watson. 

Mulanya nak window shopping je tapi tangan laju je tercapai lipstick ni. Pastu laju je kaki terjalan ke kaunter dan terambil duit kat poket seluar. Terus terbayar. Hahaha. Nampak tak banyak 'ter' kat situ. Memang tak sengaja tu. 


Silkygirl Moisture Balm Lipcolor. Me amik kod 04 (Apricot). Cantik sangat colornya. Suka-suka. Hope panjang jodoh me dengan lipstick ni. :)

Pakai pun memang best. Terasa gebu bibir. Hehe. 2 3 kali masuk tandas senyum-senyum depan cermin. Hahahaha. Ko hado! 

Murah je pun. RM17.90. So, terasa berbaloi terbeli. :p

Tak amik lagi pic guna lipstick ni. Dah amik nanti ai share ye. :) 

6 comments:

  1. wah berlipstik yer..kita xsempat nk pakai anak toyohh dulu dah habis patah huhuuu

    ReplyDelete
  2. Fiza pun suka sgt dgn lipstick silkygirl ni..fiza pilih yg honey. Mmg cantik dan sesuai utk bibir yg kering sb dia da pelembap sekali. ;)

    ReplyDelete
  3. Produk silkygirl ? Zara bru nak try foundation silkygirl. . Lipstik blom try lg. Ni pon bru nak blaja pkai foundation.. mehehe .

    ReplyDelete
  4. kite pon jarang sebenarnya nak berlipstik ni. ikut mood. kalau rajin memang hari2 pakai. kalau x, nan hadonya kak. hehee

    alaa, macam cantik je warna lipstik akk tu. nanti kalau dah pakai, amek gambor tepek kat sini tau. :D

    ReplyDelete

Follow me @munirah_izzan