Friday, June 6, 2014

# B'Vite Official HQ # Harum Malam HQ

2kg Hilang Dengan Secret Laxing

Assalamualaikum dan salam 1Malaysia

Finally..... hari yang di tunggu-tunggu telah tiba. Hehehe. 


2kg hilang dengan Secret Laxing | Beberapa minggu lepas,, me ada share pasal Secret Laxing di sini?? Mesti ramai yang tertanya-tanya apa kesannya selepas hampir sebulan me consume SL ni kan. Haaaa, jom baca pengalam me bersama Secret Laxing by Legacy Secret ni. 

Sebelum pengambilan SL, berat badan me naik mendadak sebab tak mampu nak kawal selera makan. Bukan apa, en.abg rajin masak memalam. Tu yang rajin makan jugak tu. Huhuhu. 

Berat sebelum : 47.2kg

Cepat je berat ni naik tau. Geram betul! 

Sistem pelawasan memang takde masalah. Awal pagi setiap hari mesti membuang. Bersihkan toksin-toksin yang ada dalam badan ni. So badan rasa ringan.

Untuk pengetahuan, sekarang ni me kena memangku tugas staf yang cuti bersalin. Tugas me dan tugas yang dipangku kedua-duanya memerlukan me menggunakan tenaga yang banyak. Tapi dengan adanya Secret Laxing maka masalah kurang tenaga tu tiada. Alhamdulillah. So kerja dapat dilakukan tanpa rasa penat. :)

Apa kaitan tenaga kita dengan Secret Laxing ni? Mohon baca di sini penjelasannya. :)

Haaaa. Meh kita cerita tentang berat badan pulak. Me selalu cakap kat kawan-kawan yang me nak diet but ramai je yang tak sokong sebabnya me dah la kecil, memang nampak macam takde isi pun kata mereka. Hehe. Tapiiii..! Ada tapi tu,,. Bukan me suka-suka nak diet. Luaran kita tengok macam ok tapi yang dalam-dalam ni sebenarnya ada benda yang tak ok! 

Contoh? Perut buncit. Even buncit sikit pun masalah jugak tau bagi kaum perempuan. Huhuhu. Sebab tu me semangat nak try Secret Laxing ni. 

Dan keputusannya me sangat berpuas hati dengan hasil dari pengambilan Secret Laxing. Terbaik! 
  • Perut buncit semakin mengecil.
  • Pinggang kurang 2cm.
  • Double chin pun dah tak nampak sangat.
Alhamdulillah. Hasil keluaran Legacy Secret memang tak pernah menghampakan. :) 

Owh! Lupa nak share pasal rasa Secret Laxing ni. Rasanya sangat sedap. Tak manis sangat. Rasa buah. Tekak mesti tak tolak punya lah. Hehehe. So, tak perlu nak risau apa-apa.

Cara pengambilan? Rujuk sini. Seboleh-bolehnya mengambil makanan yang mengandungi madu gunakan sudu plastik ya. :)

Berat sekarang : 45 kg

Hebat tak? Hebat tak? Hebat kan!! Kurang 2 kg. Hope berat ni boleh bertahan until raya nanti. Hehehe. 

Bagi mereka yang inginkan berat badan ideal di samping meningkatkan tenaga harian, me sangat-sangat mengesyorkan (eh, ada ea perkataan ni? Suka hati je kan.. hohoho) SECRET LAXING sebagai salah satu cara selain diet dan bersenam. 

Terbaik!! 

Bagi yang berminat nak mencuba Secret Laxing ni, bolehlah menghubungi mereka ni



Harga? 

Semenanjung : RM 33.00 / Sebotol
Sabah/Sarawak : RM 39.00/ Sebotol
Brunei : BRD18.00/Sebotol
Singapore : SGD18.00/Sebotol

Murahkan? Jangan ragu-ragu dan dapatkan Secret Laxing anda sekarang! :D




4 comments:

  1. Woaaaaa 2kg turun , best best ! ^^

    ReplyDelete
  2. Wahhh hebat ni...tp julia jenis susah nak turunkan berat badan....huwaaaaa

    ReplyDelete
  3. ala dah kurus sgt tuu...kurus sgt mcm xcantik jgk, hehehe

    ReplyDelete
  4. Bravo..bravo.
    Saya doakan berat awak turun lagi.
    Btw BMI brape? Jgn sampai underweight plk tau.

    ReplyDelete

Follow me @munirah_izzan