Wednesday, June 4, 2014

8.00am - 9.00pm!

Assalamualaikum dan salam 1Malaysia

Huwarggghhh!! 

Letih gila kot. Mata pun baru buka separuh. Hahaha. 

Actually hari ni kena keja syif petang tapi oleh kerana ada kursus me kena gak datang awal. Sebab me urusetia kursus. Pegawai kata takpe, pendaftaran dia yang settlekan but rasa tak sedap hati la pulak time nak sambung tido pagi tadi. Huhuhu. Tu yang turun jugak tu. 

Sampai opis tadi jam 6.49am. Malam nanti habis syif jam 9.00pm. Hebak tak me? huhuhu




Hati still belum recover dari rasa kecewa. Still rasa down. Sebenarnya nak tengok opis ni pun rasa macam hurmmmmm... Tapi kuatkan hati je buat masa ni. 

Wish me sentiasa kuat yaaa. 




1 comment:

Follow me @munirah_izzan