Monday, June 16, 2014

# #viralBeucure # Beucure

Beucure Skin Rejuvenation Pilihan Saya!

Assalamualaikum dan salam 1Malaysia

Apa itu Beucure?


Beucure Skin Rejunvenation | Diperkaya dengan ARGAN OIL + PURE VIT C semulajadi dan TERBUKTI telah membantu RAMAI yang menghadapi masalah kulit muka. Hanya dengan penggunaan selama 7 hari sahaja, anda PASTI dapat melihat kesannya iaitu kulit anda nampak lebih CERAH, GEBU dan LICIN !!

Jika anda ada masalah :-

➨Jerawat/Jerawat Batu
➨Blackhead/whitehead
➨Parut jerawat & cela
➨Pori-pori terbuka
➨Jeragat
➨Mencerahkan bahagian muka & badan
➨Meratakan tona kulit muka
➨Mengurangkan kedutan
➨Mengawal minyak berlebihan
➨Memberi kelembapan kulit
➨Membuang parut kecil seperti sel kulit mati
➨Membaiki lapisan kulit yang bermasalah

Maka Beucure Skin Rejuvenation adalah pilihan paling tepat untuk menghapuskan masalah tersebut.

Ragu-ragu? Kelulusan KKM?



Testimoni? 

Kami ada banyak testimoni dari pelanggan yang berpuas hati dengan Beucure. Antaranya :-






Masih tidak percaya?





Nak tau? Me pun pengguna Beucure! Start guna Beucure sebulan lepas. And kesannya sangat-sangat mengujakan. :D 

Apa yang best dengan Beucure ni, 100% semulajadi dan tanpa bahan pewangi. Produk semulajadi memang serasi dengan kulit me. Alhamdulillah. Yang pasti me takkan tukar produk dah selepas ni. 

Nak cuba Beucure? Boleh je berhubung terus dengan me. PM me kat facebook ni moon.beucure.

Harga? 

RM110 SM | RM115 SS

Nak cuba? Me boleh bagi harga terlebih kasih sayang. :D
Just PM me sekarang.



2 comments:

  1. mmg tertarik jugaq dgn produk ni semenjak yuyu launch aritu.. nnt pas bersalin ingat nak try jugaqlah :)

    ReplyDelete
  2. @✿ pink velvet ✿

    mula dulu ragu2 nak try tapi memang best! percayalah... hehehe..

    ReplyDelete

Follow me @munirah_izzan