Wednesday, June 25, 2014

# #AisyaTurnsTwo # #NurAisyaSyuhadaa

Dua Tahun Dah Aisya!

Assalamualaikum dan salam 1Malaysia

Terasa kosong bila lama tak update blog. Bukan tak ingat tapi tiada kesempatan. Ni pun curi masa rehat jap nak update.

Semalam genap 2 tahun umur Nur Aisya Syuhadaa binti Abdul Karim. Alhamdulillah.

Selamat ulangtahun kelahiran yang kedua sayang. Umi dan ayah saaaaayang Aisya. Semoga ALLAH berikan kesihatan yang baik untuk anak umi ni. InsyaALLAH. Membesar jadi anak yang solehah dan sentiasa mendoakan umi dan ayah ea.

Terasa cepat masa berlalu. Tak puas lagi nak dukung si manja ni. Sekarang pun dah rasa tak larat nak dukung. Berat! Hehehehe. Tapi dia still nak manja dengan umi biarpun manjanya lebih pada ayah.

Sebak! Heeee...

Birthday party buat kat kampung suami Sabtu ni. InsyaALLAH.



Perkembangan Aisya, kita cerita entry lain ea. 

Tak sabar nak balik rumah. Nak peluk anak kuat-kuat. 

4 comments:

  1. Alhamdulillah..
    Semoga membesar dgn sihat

    ReplyDelete
  2. happy besday aisya !!! jadi anak yg baik. jgn nakal2 ye. :D

    ReplyDelete
  3. Happy birthday aisya...doakan saya dapat anak juga :)

    Jom join SEGMEN di blog saya....tinggalkan url blog anda di sana...sama-sama kita blogwalking nanti okey :)

    http://diarymissnick.blogspot.com/2014/06/segmen-jom-blogwalking-1.html

    ReplyDelete
  4. Happy birthday aisya sayangggg....dah 2 tahun dah yeyyyyyyyyy....love u and ur mommy always mmmuahhhhh...teringat masa mama dia masih solo dan bujang....hahhahahha ingat tak blog moon tema merah hitam...hehhhe

    ReplyDelete

Follow me @munirah_izzan