Wednesday, June 4, 2014

# Life

Tired!!

Assalamualaikum dan salam 1Malaysia

Bertugas di Pusat IT, PTAR 2 UiTM Shah Alam. Penat! Rindu Aisya! Rindu Aeera! 


Wajah suci tanpa sebarang make up. Hasil dari Krim muka Beucure. Nanti kita cerita pasal Beucure ya! :D







Dalam masa yang sama berfikir jika pengorbanan me berhasil. Adakah pengorbanan masa ini akan dihargai oleh mereka? Atau memang kisah lampau bakal diungkit sebagai penyebab? 


Stress! 


Ada yang kata tak payah lah difikirkan sangat tapi untuk me benda ni sangat penting. 

Ada yang kata fight for your right. Yes!! I will. Me takkan biarkan 'dia' terus menghantui perjalanan kerja dan hidup me. 

Dan terfikir, besar jugak pengaruh me dalam hidup 'dia' ea. Macam-macam cara dia buat untuk jatuhkan me. Mungkin dia berpengaruh dan berduit maka mudahnya 'dia' bermain dengan hidup orang lain. 

Me percayakan KARMA. 

Fuh~ cukuplah. Penat sangat. 





6 comments:

  1. setiap perbuatan jahat pasti ada balasan nya..cepat atau lambat je..tunggu dan lihat..

    ReplyDelete
  2. sabar yer moon.
    ada ubi ada batas.
    satu hari nnt ada la balasannya...

    ReplyDelete
  3. sabar kak. mesti ada hikmah kan. :)

    ReplyDelete
  4. Wewiittt.. awak tabah tauuu.. insyallah =)

    ReplyDelete

Follow me @munirah_izzan