Wednesday, July 16, 2014

# 1Borneo hypermall # Keretakan di 1Borneo hypermall sabah

Gambar Keretakan Yang Berlaku Di 1Borneo Hypermall, Sabah

Assalamualaikum dan salam 1Malaysia

Gambar Keretakan Yang Berlaku Di 1Borneo Hypermall, Sabah yang disebarkan melalui facebook telah menarik perhatian pihak atasan 1Borneo. Dalam page rasmi 1Borneo Hypermall telah menjelaskan mengenai gambar-gambar keretakan bangunan yang tersebar di laman sosial sejak beberapa hari lalu itu tiada kaitan dengan 1Borneo Hypermall.

Sumber : Page 1Borneo Hypermall

Sumber : Page 1Borneo Hypermall

Sumber : Page 1Borneo Hypermall

Ada sumber yang mengatakan bahawa gambar-gambar tersebut sebenarnya di ambil dari salah satu shopping mall yang berada di Johor. 







10 comments:

  1. Salam...depan kedai SenQ 1b..batu marmar ya tu bentuk bulatan bukan seperti gmbar yg belah kanan.Fiza slalu sgt jalan2 shopping kat 1b ni sis. Pastu tiang parking lot 1b warna hijau atau pink (kalau untuk female parking area).

    ReplyDelete
  2. Betul tu mana satu yang sahih ni...konfius!..
    Salam Ramadhan dari bunda...

    ReplyDelete
  3. sy join GA n follow awk dah. :)

    http://afasz.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. Ke ada orang nak sabotaj ni moon...aduyaiii susah kalau ada orang yang byk kerja nak jatuhkan perniagaan org lain nih haishhh

    ReplyDelete
  5. Ke ada orang nak sabotaj ni moon...aduyaiii susah kalau ada orang yang byk kerja nak jatuhkan perniagaan org lain nih haishhh

    ReplyDelete
  6. risaunye tgk retak sampai cmtu

    ReplyDelete
  7. Kenapa diorang ni, tak de.kerja ke..eeeee

    ReplyDelete
  8. hai moon. shopping mall kat johor? kat mana tu yek? scary pulak nengok gambar ni?

    moon, jgn lupe baca entry ni tau. mesti baca. :)

    http://www.mystorymory.com/2014/07/pemenang-segmen-wow-duit-raya.html

    ReplyDelete

Follow me @munirah_izzan