Thursday, September 18, 2014

# #NurAeeraShuhayra # Life

14 September 2014

Assalamualaikum dan salam 1Malaysia

Alhamdulillah. Alhamdulillah. 

Pada Ahad lepas bersamaan 14 September 2014 genap setahun umur anak umi, Nur Aeera Shuhayra Binti Abdul Karim. Syukur pada-Mu Ya Allah atas kurniaan yang tidak terhingga ni.


Tengok air liur tu. Hehe. Umur dah setahun tapi rambut pun halus je kan. 


Ni gambar Aeera selfie. Dahi tu berkilat uuuu. Hehe. 

Semakin bijak anak umi. Dah pandai main sembunyi-sembunyi dengan umi kan. 

Pandai ajuk apa yang umi, ayah or kakak buat. Tapi lebih banyak ajuk kakak kan. Kakak jerit dia jerit. Kakak panggil ayah dia pun panggil ayah gak. Kakak baring dia baring. Kakak sepah dia lagi sepah. Hehe. 

Selamat hari jadi anak umi. Semoga jadi anak yang solehah. Jadi anak yang mendoakan umi dan ayah. Amin. 


Haaaa.. Aisya tengah selesema ni. Tapi tetap semangat nak sepahkan mainan dan baju-baju dia. Abaikan semua tu. Huhu. 

Love u both Aisya and Aeera. Kehadiran kalian penyeri hidup umi dan ayah. Walaupun kadang-kadang buat umi jadi hulk. Hahaha. 
















13 comments:

  1. Allah..comelnya aeraa..happy belated birthday..semoga terus membesar dengan sihat & menjadi seorang muslimah solehah..

    ReplyDelete
  2. aeera dah jadi big girl sekarang macam abg hakimi.. jadi anak solehah yer syg~

    ReplyDelete
    Replies
    1. amin.. tq anty.. kim slm abg hakimi yee.. :D

      Delete
  3. comelnya adik.... geram la ngn gegel ni.

    entry terkini...bebel pasal selamat pengantin MADU

    ReplyDelete
  4. happy birthday aeera...rasanya mcm baru je tengok aeera baby lg....skang dah besar dah....comel...semoga menjadi anak yang solehah yeh..:)

    ReplyDelete
  5. comey sangat !! happy belater birthday bby :)

    ReplyDelete
  6. comelnya anak ummi😊bila boleh jumpa anti zana ni?

    ReplyDelete

Follow me @munirah_izzan