Thursday, September 11, 2014

Blog Berwajah Baru

Assalamualaikum dan salam 1Malaysia

Haaaaa.. update pagi ni pasal wajah baru belog me ni. Selepas bersalinkan Aeera hari tu memang dah berniat nak tukar template blog. Tapi yelah,, busy kan. Kalah PM tau. Ahahaha.

Ni header blog lama...


Masa ni Aisya umur 8 bulan tak silap. Hehehe. Comel je kan dia ketap bibir macam tu. Masa buat template ni, tengah mengandung kan Aeera 2 bulan. 

Rasa bersalah pulak nak pakai header ni lagi pas Aeera lahir. Huhu. 

Ok. Ni header blog baru. :)


Macamana? Cantik tak? Cantik tak? Me memang dah decide nak header yang tak bergambar. Wording sahaja. Simple. Kaler pink biru. Mula nak kaler putih merah tapi pas jadi mak-mak ni hati macam lembut sikit. So nak kaler pun yang lembut-lembut jak. Ahahaha. 

Me tempah full template blog ni RM30. Pada me berbaloi. Me puas hati. 

Nak tempah? Boleh contact Ayu Barbydol. Me amik design bisnes kad sekali. Nak tengok?

sumber : copy cat dari belog Ayu Barbydol

Sama dengan header blog. Heeeeee. Ok tak? Me tak print sekali sebab kawan en.abg offer nak printkan. 

Lama jugak me pilih-pilih blog yang offer template make over ni sebab orang yang buat blog lama tu me tak dapat nak contact dah. huhu. Terpaksa cari orang lain. 

Apapun,, if korang berniat nak makeover blog,, boleh contact Ayu di WHATSAPP 017-5956909 (Ayu) atau emailkan ke ayubarbydol_123@yahoo.com.

Dijamin puas hati. 

Thanks so much Ayu. Akak suka template ni. 









29 comments:

  1. Super duper cantik! Kad tu sgt menawan... tetiba rasa nak tempah jugak..

    ReplyDelete
  2. kemas dan cantikhasil kerjanya..card tu pun cantik..berapa semuanya??

    ReplyDelete
    Replies
    1. mmg cantik.. puas hati.. :)

      template blog + design bisnes kad = RM60

      Delete
  3. Ye memang cantik. Yg lama pun cantik juga..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan kak.. rasa syg jugak nak tukar sbnrnya.. heee

      Delete
  4. Replies
    1. yup.. kebetulan jumpa nama dia masa survey.. :)

      Delete
  5. Replies
    1. welcome dik.. nnt akak nak make over akak cari ayu lagi tau.. :D

      Delete
  6. boleh je akk nanti pe2 whatsapp je ayu ^ ^

    ReplyDelete
  7. Kemas dan sweet je design ni
    Combination kaler2 lembut ^__^

    ReplyDelete

Follow me @munirah_izzan