Tuesday, September 16, 2014

# Cabaran 30 hari # Cabaran 30 hari blogging

Cabaran 30 Hari | Hari 10 : Apa Di Dalam Handbag Anda

Assalamualaikum dan salam 1Malaysia

Cabaran 30 Hari | Banyak benda yang ada dalam handbag me. Ahahaha. 

  1. Dompet
  2. Handphone
  3. iPad
  4. Make-up Purse
  5. Sejumlah Keronsang
  6. Kunci rumah
Tu je kut. Tapi tu bila nak ke ofis. Nak kuar jenjalan akan jadi lagi banyak isinya. Ahahaha. Biasalah ada anak kan. Tu sebab me suka handbag besar-besar. Bleh sumbat botol susu anak terus dalam tu. Leceh nak bawa beg banyak-banyak. :p








4 comments:

  1. kerongsang wajib ado kan..kot2 la rosak ke,terlebih belit ke.hehe

    ReplyDelete
  2. Bila jadi mak2 ni hand bag memang kena besar..:)

    ReplyDelete
  3. sejumlah kerongsang tu tidak menahan...muahahaha

    ReplyDelete
  4. haha haritu nak join cabaran ni tapi tak dan hahaha...

    ReplyDelete

Follow me @munirah_izzan