Tuesday, September 30, 2014

Giveaway 2014 Mialiana.com

Assalamualaikum dan salam 1Malaysia


Giveaway 2014 Mialiana.com bermula pada jam 8.30 pagi 20 September 2014 hingga 11.59 malam 30 September 2014. Menawarkan hadiah yang bernilai RM1,495.80 untuk dimenangi. Senarai hadiah ada di SINI.

Semua blogger dijemput join untuk menyertai Giveaway ini.

Syarat-syaratnya :

1. Wajib Follow Blog Sponsor
MiaLiana Aynora SewaKeretaSabah ProvideNetwork TengkuButang IeyzartdSyahieyr FuzaMusa YatiAdam ZafirahZarrae Cekelatmanih DayangDeno EngkuMuzahadin PetakBunga AinimRashihah KaryaMahirah Azhafizah Zaidalifah FatihahFazlin FatinFarhanah NiaEmkay SyiraLokman

2. Wajib Like Fanpage Sponsor


3. Buat entri bertajuk Giveaway 2014 Mialiana.com
4. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.
5. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen INI

40 pemenang bertuah akan dipilih melalui random.org dan keputusan pemenang akan diumumkan pada 10 Oktober 2014.

Good luck!

klik pada banner untuk join....

16 comments:

  1. singgah dari segmen yang sama :D jom join ..tamat malam ni. hadiah superb best
    http://iolacaviarofficial.blogspot.com/2014/09/teaser-pemenang-bertuah-september.html

    ReplyDelete
  2. Salam singgah...done follow your cool blog..sudi-sudilah follow blog saya balik ya =)

    http://seronoknyermelukis.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. semoga berjaya... hehehehe... lawa blog....

    ReplyDelete
  4. Satu sahaja permintaan, mohon buka ruang untuk semua orang boleh komen, kerana blogger wordpress seperti saya memang malas nak login akaun bila komen... ramai blogger wordpress tak hendak komen di blog blogspot kerana ciri-ciri seperti inilah...

    sekian...

    ReplyDelete
  5. Hi ... Blog walking dari segmen yang sama ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi & Join contest kat SiNi Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ...

    ReplyDelete
  6. Hai , Assalamualaikum & Salam Sejahtera. Cik Adda singgah , jemput join & singgah yea . And Goodluck :)
    Giveaway Mialiana (30sept)
    Giveaway Jubah Dress(30sept)
    Sweet September(30sept)

    ReplyDelete
  7. Good luck! Datang terjah dari segmen yang sama.. :)

    http://miss-azwarsyuhada.blogspot.com/2014/09/giveaway-2014-mialianacom.html

    ReplyDelete
  8. Salam. Terima kasih sudi join Giveaway 2014 Mialiana.com.

    Senarai peserta telah dikemaskini dan keputusan pemenang akan diumumkan pada 10 Oktober 2014.

    Good luck (^_^)

    ReplyDelete
  9. Good luck!!

    Btw kami 3 sekawan baru je launch travel blog. 1st entry kami psl backpacking di New Zealand. Kalau ada masa, singgahla, boleh tinggalkan komen dan feedback ;) kalau dpt exchange link pun ok. Hehe

    www.thetravelling3o.com

    Terima kasih!

    ReplyDelete
  10. Salam ziarah dari segmen yang sama:

    http://myfirdz-trulylove.blogspot.com/2014/09/giveaway-2014-mialianacom.html

    Semoga berjaya... (^_^)

    ReplyDelete
  11. Good luck.

    Jemput join Giveaway Saya Nak Sihat. Hadiah LUMAYAN akan diberikan kepada 5 org pemenang. Hadiah bernilai hampir Rm1000

    http://hidayahbtmohamad.blogspot.com/2014/09/giveaway-saya-nak-sihat.html?m=0

    ReplyDelete
  12. Hai! Blogwalking dari giveaway mialiana! :) Selamat berkenalan :) http://r76626n.blogspot.com


    Goodluck ye :D

    ReplyDelete
  13. Shad blogwalking dari ga yang sama,
    http://akuvsdiashadhira.blogspot.com/2014/09/giveaway-2014-mialianacom.html

    Jemput join ga di blog shad juga ya,
    http://akuvsdiashadhira.blogspot.com/2014/09/birthday-giveaway-by-shad.html

    ReplyDelete
  14. Singgah sini dari GA yang sama :)

    ReplyDelete

 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in