Wednesday, September 3, 2014

# OOTD # taklimat GST

OOTD : Jawatankuasa Taklimat GST

Assalamualaikum dan salam 1Malaysia

OOTD...


Purple untuk Jawatankuasa Taklimat GST pagi ni. Baju ni baju murah. Hehe. Semua dah sepakat nak pakai purple and me dengan yakinnya say okay. Taapiiiiiii,, rupanya baju tu tinggal kat Melaka. Adoiiii. Ajak en.abg pegi Giant. Ada yang berkenan tapi saiz tiada. Fuh. Beli je la mana yang ada. 

Oh! Abaikan lebam bawah mata itu. Semalam Aeera buli umi. Bangun jam 1am.. Pas tu tido jam 4am. Mau tak lebam. Baru nak lelap alarm dah bunyi. Nak masuk bilik mandi sempat langgar dinding. Hahahaha. Dah la semalam tidur jam 12 lebih. 

Lipstick, 


Cantik tak colornya? 


Adik yang jual tu kata lipstick ni ikut warna darah kita. And i'm in love dengan lipstick ni. NYX Jumbo Lipstick Lip Pencil. 












Ok! Mata dah ngantuk sangat ni. I need coffee. @_@


3 comments:

  1. Kita tak pergi tau. Kita jaga kaunter di sini. Wakakaka....

    *baru tau rupanya kita 'sebumbung' hahahahaa

    ReplyDelete
  2. Cantik lipstik tu..eamy pun suka pakai lipstik yg ikut kaler darah kitA.. :)

    ReplyDelete
  3. tak cukup tidur tu..kalau saya mau jalan pun dah memusing pening..heheh

    ReplyDelete

Follow me @munirah_izzan