Sunday, September 21, 2014

# Life

R.I.N.D.U

Assalamualaikum dan salam 1Malaysia

Baru beberapa jam en.abg tinggalkan kami bertiga untuk urusan rasmi. Seminggu pulak tu. Hurm.

Tadi memang nangis gak arr bila en.abg berangkat. Apa tak nangis, tengok Aisya and Aeera nangis nak ikut me pun ikut sedih.

Murah je airmata ni mengalir.

Tapi bila tanya Aisya ayah dia mana. Dia jawab 'kerja.duit.baju' Me selalu akan jawab begitu bila Aisya tanya ayah mana.

'Ayah kerja. Cari duit nak beli baju Aisya n Aeera'

Nampaknya Aisya pun semakin faham.

That's why bila en.abg ada kat umah diorang lebih prefer main dengan ayahnya. Mesti diorang nak claim masa dengan en.abg.

Me? Me dah cukup gembira bila tengok anak-anak gembira. :)

Sekarang ni me terasa sangat rindu dengan en.abg. Perasaan yang sama ketika kami masih PJJ dulu. Huhu. Sekali lagi ALLAH menguji kami.

Nasib baik ada yang sudi temankan kami d umah. :)

Hope selama ayah tiada ni, anak-anak umi behave yaa.


Posted via Blogaway

2 comments:

  1. kne lbh bhati2 ye kak ble suami xde tu. :)

    ReplyDelete
  2. Seminggu lama tu..saya suami pergi 2 hari pun dok sms lagi tanya bila nak balik..padahal tau dah balik nye bila..hahahha

    ReplyDelete

Follow me @munirah_izzan