Thursday, October 30, 2014

# dialog bersama kp # ptar uitm

Majlis Dialog Bersama Ketua Pustakawan

Assalamualaikum dan salam 1Malaysia

Cerita pagi ni...

Dialog dengan Ketua Pustakawan. Kira sesi luahan hati ke hati laaa. Heeeee. Bukan senang nak curi masa KP untuk sesi macam ni so ini memang satu peluang and platform terbaik nak luahkan mana yang tak puas hati, mana yang nak marah atau nak suarakan sokongan ke.

Thanks so much atas siapa-siapa yang terlibat usaha majlis ni. :)


Behind the scene......,,

Pagi ni terlewat bangun. 6.30 kot. Alarm tak bunyi. Tengok hp tak on rupanya bateri habis. Alarm hp en.abg pun tak on. Huwaaaaa.

Kelam kabut arr nak bersiap. Belum dengan Aisya dan Aeera yang nak itu ini lagi. Adoii. Fenin~

Akhirnya lambat thumb print. Lewat 2 minit. Homaiii. First time tu yang rasa cuak sikit. Hahaha.

En.abg pecut kot bawa motor tadi. Tu yag sampai cepat. If bawa kereta lagi lambat laa.




Ok. Auditorium dah start nak penuh ngan staf pelaksana. Fokus jap.


Posted via Blogaway

1 comment:

  1. say selalu lupa on alarm enpon..rasa macam dh on tapi tak bunyi..alih2 tetiap pagi suami je la yang kejutkan..hehehe

    ReplyDelete

Follow me @munirah_izzan