Friday, October 10, 2014

# Bajet 2015 # belanjawan 2015

Penantian Bajet 2015

Assalamualaikum dan salam 1Malaysia

sumber : google.com
Beberapa minit lagi menjelang pembentangan bajet 2015. Pasti dah ramai yang berkumpul depan tv, depan pc, dekat dengan radio dan bersedia dengan gadjet-gadjet berkaitan untuk 'live update' kan? Hehehe.

Me sendiri ternanti-nantikan berita baik untuk penjawat awam dalam belanjawan kali ini. Hope akan ada berita gembira tu.

Jom kita sama-sama tunggu. Sama-sama gembira. Sama-sama sakit hati dan macam-macam sama-sama lagi. Hehehe. 











6 comments:

  1. menanti apa kebaikkan utk rakyat kali ni...

    ReplyDelete
    Replies
    1. ada sedikit terkilan dgn bajet kali ni...hummm~

      Delete
  2. tak tengok tv pun, akak tengok kat twitter sesiapa yg update...hehe...

    ReplyDelete

Follow me @munirah_izzan