Wednesday, November 19, 2014

Jom Tupperware Bersama Kai_Tupperware

Assalamualaikum dan salam 1Malaysia

Jom Tupperware Bersama Kai_Tupperware | Siapa peminat barang-barang Tupperware? Pasti ramai kan. Me pula baru nak berjinak-jinak ngan koleksi Tupperware ni.

Dulu takde rumah bila belek katalog Tupperware rasa macam no feeling sangat tapi sekarang ni dah ada rumah sendiri maka keinginan nak kumpul koleksi Tupperware ni semakin membuak-buak. Haaaaaaa.

Produk Tupperware pertama yang me beli adalah,,

Botol susu untuk Aisya & Aeera. Alhamdulillah. Both puteri umi suka dengan botol ni. 
Produk kedua,, 

Citrus Bilberry (Nutrimetics).. Baru dapat. Jatuh cinta sepuluh juta kali. Wangi yang amat!! 
Bila dah terjebak ni memang terasa macam-macam nak beli. Lagi-lagi bila beli dengan Kai_Tupperware. Homaiiiii. Memang puas hati. Dari proses order, bincang-bincang dan sampailah ke pembayaran dan penerimaan barang. Ada work flow tu. Hehehe.

Nak tau apa kelebihan beli produk Tupperware dengan Kai_Tupperware?

- Diskaun dari 15% - 20%
- penghantaran percuma
- hadiah percuma untuk setiap pembelian
- boleh juga cod area shah alam  


Apa macam? Best tak? Best tak?

Bestkan!!! Ai is suka.....

Berminat nak jadi ahli? Sebagai ahli macam-macam kelebihan yang bakal diperolehi. Boleh daftar dengan Kai_Tupperware jugak. Kelebihan daftar ahli dengan Kai_Tupperware korang akan automatik masuk dalam team Tupperware iaitu TEAM POWER! Haaaaa... power gitu. Leader akan bagi tunjuk ajar macamana nak mulakan langkah dalam bisnes Tupperware ni. Tak perlu risau. J


Kelebihan jadi ahli Tupperware? Intai bawah....


- Jana pendapatan / menambahkan lagi duit gaji yang sedia ada

- Sesuai untuk semua golongan.Student,suri rumah,yang sudah berkerja dan ingin mencari side income,lelaki dan perempuan

 So, apa tunggu lagi. Peluang terbaik untuk anda mula mendapatkan side income. 

 
 

Sebarang atau jika anda berminat untuk mendapatkan produk Tupperware atau ingin menjadi ahli,, jangan malu jangan segan, bolehlah menghubungi Puan Ili. 

Whatsapp : 017 634 6704
IG : kai_tupperware
WeChat ID : KaiyisahRahman




7 comments:

  1. Replies
    1. ye...betul..mmg untung...jom nak jadi ahli saya bagi free gift tau..baek punya...whatsapp 017 634 6704

      Delete
  2. dah lama tak beli tupperware.. botol susu tu pun cantik juga

    ReplyDelete
    Replies
    1. hai ainun...jom beli tupperware ngan saya...harga kasih syg cinta abadi sy bagi...boleh whatsapp saya 017 634 6704

      Delete
  3. salam. akak, minyak wangi tu brp ringgit?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumsalam dear..perfume tu RM60. Sekarang ade promosi 1 set ada lotion,body wash n perfume hanya RM83,free pos ke seluruh Malaysia :) kalau minat boleh terus whatsapp / telegram akk 017 634 6704

      Delete

 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in