Tuesday, November 11, 2014

PTAR FC vs Panasonic

Assalamualaikum dan salam 1Malaysia

Jom nak cerita pasal team futsal PTAR FC Wanita. Haaaaa. Team ni baru je ditubuhkan. Baru sangat-sangat. Dan terdiri daripada orang-orang yang baru belajar nak berfutsal. Termasuklah me. Ada beberapa orang sahaja yang dah biasa main.

Tapi, even kita ni tak pandai tapi semangat tetap ada. Itu yang penting. Semangat nak belajar. Idoklah tak tau terus kata taknak main kan.

Biarpun baru nak bertapak, dah ada team yang ajak lawan. Haaaaaaaaa. Hebak tak? Hehehe.

PTAR FC vs Panasonic... Siapa yang menang?

Mestilaaahhhhhh,,,.............

  


Team Panasonic. Hehehe. Bukan apa, diorang dah lama main. Kaki dah lembut nak tendang bola. Kitorang punya team ni baru lagi. Kaki pun ada sikit kaku nak sepak bola. Tapi few more latihan rasanya dah boleh join national match. Hehehe. Gurau.

Haaaaa.. Ni gambar team wanita PTAR FC masa match Sabtu lalu. Ada gaya tak? :p






Next match, esok!!


PTAR FC vs UMW. Homaiiiiiii. Hope me akan berada di sana untuk sama-sama merasa betapa gigilnya berlari dalam court futsal tu. Huhuhu. Sebab masa match ngan Panasonic tu tak sempat nak main pun. Tetiba ada hal. Masa sampai Frenzy, masa tinggal berapa minit je lagi. Sedih ai!














En.abg... mohon esok balik awal sikit boleh tak?? Nak join main futsal ni. Hehehehe. 

4 comments:

  1. wow..best nya..dah lama tak join sukan2 berkumpulan nih..good luck untuk esok ye..

    ReplyDelete
  2. lama dah tak bersenam.. best gak ada activity gini

    ReplyDelete
  3. kalau iolss boleh jadi tukang sorak jer... he he he...

    ReplyDelete

 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in