Saturday, December 20, 2014

Bahaya Produk Pelangsingan Badan

Assalamualaikum dan salam 1Malaysia

Macam yang kita tau,, terlalu banyak produk pelangsingan badan yang ada di pasaran sekarang. Ada yang murah ada yang mahal. Ada yang ada kelulusan dan ada yang tiada kelulusan.

Ramai yang tau risiko pengambilan produk pelangsingan ni but still ramai yang guna tanpa was-was.

Hurm.. sama-sama kita beringat.

5 comments:

  1. salah satu pengguna saya la tu =.=' hurmm

    ReplyDelete
  2. Hummm.. nik pun ada makan pil dulu... tp sekarang tak sudah... diet secara semulajadi je skarang..

    ReplyDelete
  3. tulah,,iqha pun takut nak guna produk kurus tu,,lebih prefer jaga pemakanan and buat exercise everyday..lagi safe..
    btw..iqha singgah sini sambil main klik2 nuffnang :))

    ReplyDelete
  4. sokong....jangan main telan je..sebab excited sgt nak kurus, takut bahaya dikemudian hari

    ReplyDelete
  5. Betul..saya ni kalau ubat langsimng yang kena makan2 tu memang saya was2 la..kena betul2 check,tanya orang lebih tahu..kalau sapu2 ni ok lagi la.. produk yang dok dalam botol biasa..label pun lain macam..ish..takut nak pakai..

    ReplyDelete

 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in