Tuesday, December 2, 2014

Kualiti Terbaik Dari Babyland.my

Assalamualaikum dan salam 1Malaysia

Kualiti Terbaik Dari Babyland.my | Kali ni nak share pengalaman me berurusan dengan Babyland.my. Sebelum ni pernah dengar Babyland.my ni tapi tak pernah berpeluang untuk berurusan dengan mereka. But bila peluang tu datang, memang me tak sia-siakan peluang yang ada tu. Terus grab! Dan hasilnya tak mengecewakan.


Ok! Untuk yang pertama, webpage babyland.my ni sangat user friendly. Tak perlu risau. Memang tak pening. Semuanya direct to the point. Jenis baju, details, harga semuanya jelas. J

Ni nak cerita baju yang me sambar dalam babyland.my ni.




&





Maafkan kelakuan anak dara yang tak berapa nak bagi kerjasama ni. Huhu. Menangis airmata darah nak suruh dia posing comel. Baju dah cantik dah tapi pe’el tu. Homaiiii.




Baju ni kejadiannya cantik sangat. Kualiti kain puas hati. 100% cotton. Lembut dan selesa. Heee. Tu bila pegang. Bila Aisya or Aeera pakai mesti lagi selesa. Berbaloi ke beli? Yup! Sangat-sangat berbaloi. Bagi ibu-ibu yang pentingkan keselesaan anak-anak, babyland.my sediakan apa yang kita inginkan.
  
Dan 1 bib untuk Aeera. Sorry takda gambar untuk ini. Huhu. Dua-dua anak takmo bagi kerjasama umi nak ambil gambar.

Penghantaran? Sangat cepat! Hari ni order and the next day dah boleh dapat parcel. Di sini me kongsikan sikit beberapa testimoni pelanggan yang pernah berurusan dengan babyland.my. Kesemuanya berpuas hati dengan servis dan kualiti baju yang ada.

sumber : babyland.my

sumber : babyland.my
 Harga? Opsss. Sorry. Lupa nak share. Affordable! Maybe ada few yang kata mahal but it’s worth it. Jangan risau. Pasti tak menyesal.


Nak tengok lebih banyak koleksi? 

Jom serbu webpage Babyland.my sekarang! atau boleh layari facebook mereka di Facebook : Babyland.my.








No comments:

Post a Comment

 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in