Friday, December 12, 2014

Powerbank Pineng 10000 mAh

Assalamualaikum dan salam 1Malaysia

Sebelum balik Sabah hari tu me ada beli 1 powerbank pineng. 10000 mAh dengan harga RM39.00.

Taktau arr ori ke tak. Haaaaaa. Main amik je kan. Beli kat Koperasi Kedai Buku UiTM. Depan ofis je pun.

Yang 15000 mAh dia jual RM79.00 rasanya.

Alhamdulillah. Powerbank ni memang sangat berguna. Lebih-lebih lagi bila nak travel pegi mana-mana. Contoh masa kat airport hari tu. Nak cari plug untuk charge hp memang tak la. Huhu. So, dengan adanya powerbank yang tak seberapa ni memang sangat membantu.

Sebelum ni selalu fikir tak perlu ada powerbank pun boleh bertahan but nampaknya fikiran tu tak boleh dipakai dah. Hehe. Bagi orang lain mungkin boleh tapi bagi me tak.




















Next week nak buat GA sempena akhir tahun. Agak-agak ada yang nak join tak? Heeeeee...



2 comments:

  1. mst ad yg join...hadiah powerbank k? hehe

    ReplyDelete
  2. nak joinn. hehe..tu la..mcm nak beli pulak powerbank lpas bc entry ni

    ReplyDelete

 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in