Saturday, January 31, 2015

Minta Maaf Kepada Semua Pemenang Goodbye 2014 Giveaway di Munirahizzan.com

7:30 PM 0 Comments
Assalamualaikum dan salam 1Malaysia

Tough few days untuk me. 

Sebelum tu nak minta maaf pada semua pemenang Goodbye 2014 Giveaway di Munirahizzan.com. Beberapa hari lepas me mengalami masalah yang tak boleh dielakkan pada akaun facebook di mana semua pemenang menghantar details untuk urusan penebusan hadiah. Akaun tersebut telah pun dipadam oleh pihak facebook dan semua maklumat pemenang tak dapat diselamatkan. Later me akan ceritakan secara details. 

Oleh itu, mohon jasa baik pemenang untuk sekali lagi menghantar maklumat ke email nuraisyeera@gmail.com.

Maklumat yang diperlukan :-

Nama :
Alamat :
No. Telefon : (nyatakan celcom/ digi/ maxis/ altel dan lain-lain bagi pemenang topup)
Link belog :
Link Giveaway :
Hadiah yang dimenangi :

Sekali lagi me ingin mohon maaf buat semua pemenang. Hope semua tak keberatan untuk sekali lagi menghantar maklumat.

Tuesday, January 20, 2015

1st Mini Cash Giveaway 2015: www.bubblynotes.com

9:17 AM 3 Comments
Assalamualaikum dan salam 1Malaysia

Klik banner untuk join!
Heeeee.. First time tau join Giveaway dari Kak Farah ni. Baru je tersedar yang tak follow blog dia lagi even dia selalu je komen kat blog ikan bilis me tu. Sob..Sob.. Sorry Kak!

First impression bila masuk blog Kak Farah is like "Wow!! Kemasnya..." dan tiba-tiba teringin nak ada blog simple macam ni gak. Haaaaaaa. Dah masuk dalam perancangan dah ni. Hehe. 

Apapun,, salam kenal Kak Farah! Hope one day boleh jumpa kan. 





okies. Out dulu. Sesi pantauan sedang berlaku. ;D

Monday, January 19, 2015

Senarai Pemenang Goodbye 2014 Giveaway di Munirahizzan.com

4:03 PM 8 Comments
Assalamualaikum dan salam 1Malaysia

Me minta maaf sebab terlambat beberapa minit publish entry pemenang. Ada buat sikit pindaan sebelum publish. J

Sebelum scroll ke bawah,, boleh rujuk senarai peserta di SINI.

Untuk pengetahuan, me gunakan List Randomizer sebagai platform pemilihan pemenang. So,, kat bawah ni boleh cek link blog masing-masing ya. Oleh kerana penyertaan agak kurang 
memberansangkan maka semua peserta layak menerima hadiah.  Boleh semak senarai hadiah di SINI.
 
Brooch mutiara Gucci x 15 pemenang


Gelang mutiara x 1 pemenang


Gelang comel x 2 pemenang


Brooch comel x 2 pemenang


Novel x 1 pemenang


Topup RM10 x 3 pemenang


Kraftangan Sarawak x 1 pemenang


Bloglist 3 bulan di blog Fatihah Fazlin x 5 pemenang


Namun,, bagi hadiah Kain Sulam dan Butang Baju Melayu Mutiara tu me gunakan random.org sebagai platform pemilihan pemenang. Untuk hadiah ni, semua orang berpeluang untuk menang namun, random.org memilih ….

Kain Sulam (RM150) x 1 pemenang

(Sila semak nombor anda di SINI.)

Butang Baju Melayu Mutiara x 1 pemenang

(Sila semak nombor anda di SINI.)

Tahniah buat para pemenang. Sila pm maklumat anda di http://www.facebook.com/bulanierah sebelum 25 Januari 2015 (Ahad).

Nama :
Alamat :
No. Telefon :
Link belog :
Link Giveaway :


Sekiranya ada peserta yang tidak menghantar sebarang maklumbalas sehingga tarikh di atas maka hadiah akan di batalkan.  

TAHNIAH DAN TERIMA KASIH KERANA SUDI MEMERIAHKAN GIVEAWAY YANG TIDAK SEBERAPA INI.. 

Sunday, January 18, 2015

Ada Sebab Kena Halau

5:11 PM 2 Comments
Assalamualaikum dan salam 1Malaysia

Sekarang ni heboh pasal budak kena halau dari sekolah kan. Katanya kena halau sebab pakai baju kurung. Me pun sebenarnya hampir melatah dengan situasi tu. Kononnya cikgu salah and murid betul.

Tapi bila baca certain komen tentang hal tu, memang ada betulnya. Takkan cikgu suka-suka hati nak halau student kan.

Bila terbaca komen salah seorang cikgu disiplin berbangsa india ni lagi terbuka luas fikiran me tentang hal macam ni.






So, sama-sama kita berfikir.

Seriusly me pun ada jugak perasan tentang pakaian budak-budak sekolah sekarang ni.

Ibubapa pun haruslah mainkan peranan jugak.
posted from Bloggeroid

Hasil Seni Anak Di Dinding Rumah

9:55 AM 4 Comments
Assalamualaikum dan salam 1Malaysia

Happy weekend semua.

Weekend dengan anak-anak sangat happening. Hehe. Macam-macam ragam.
Tapi ada jugak ragam tu yang sikit buat umi jadi hulk.









Dan yang paling buat umi geram bila Aisya kopek cat guna sikat. Adoi. Tak cukup tu dia siap conteng lagi. Homaiii. Mau ayah tak marah umi wahai anak.





Me ke dapur tak sampai 5 minit pun begini jadinya. Nak tampal dengan apa ni bagi ayah tak pasan. Hurm.......

posted from Bloggeroid

Friday, January 16, 2015

Pengumuman Pemenang Pada 19 Januari 2015

3:35 PM 1 Comments
Assalamualaikum dan salam 1Malaysia

Salam jumaat semua.. sebelum apa-apa, me ingin memohon maaf atas kelewatan mengumumkan pemenang bagi Goodbye 2014 Giveaway di Munirahizzan.com yang telah berakhir pada 11 Januari 2015 lepas.



Pemenang akan diumumkan pada hari Isnin 19 Januari 2015 tepat jam 3.30 petang. So,, para peserta nantikan pengumumannya yaa.. :D

Sunday, January 11, 2015

Goodbye 2014 Giveaway Di Munirahizzan.com

11:59 PM 33 Comments
Assalamualaikum dan salam 1Malaysia

UNTUK MAKLUMAN SEMUA,, TEMPOH BAGI BAGI GIVEAWAY INI DILANJUTKAN SEHINGGA 11 JANUARI 2015 KERANA ADA PERTAMBAHAN HADIAH. SENARAI HADIAH TERKINI BOLEH TENGOK DI Hadiah Goodbye 2014 Giveaway Di Munirahizzan.com.



Goodbye 2014 Giveaway ini akan berlangsung selama 2 minggu bermula hari ini 22/12/2014, detik ini dan akan berakhir pada 11.59 malam 05/01/2015. Sebarang penyertaan selepas tarikh itu tidak akan dilayan. 

Syarat penyertaan :-

1. Terbuka pada semua blogger lelaki dan perempuan dan bermastautin di Malaysia

2. Follow blog :

3Follow Instagram :

4. Like Page


5Follow twitter :

6. Add To Circle Google+ Munirah Izzan

7. Buat satu entry yang bertajuk Goodbye 2014 Giveaway Di Munirahizzan.com.

8. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.

Copy coding entry : 

9. Tinggalkan URL entri penyertaan anda ke dalam ruangan komen entri ini.

10Share status di wall facebook anda mengandungi URL entri penyertaan.

11. Pemenang dipilih menggunakan random.org dan akan diumumkan pada 09/01/2015. (Jumlah pemenang belum ditentukan kerana hadiah mungkin akan bertambah dari semasa ke semasa)

Semoga berjaya. 

Selamat tinggal memori 2014.. 


Semoga kehadiran tahun baru 2015 bakal membuka lembaran baru yang lebih bermakna buat kita semua...


Senarai hadiah boleh tengok di SINI.

Tuesday, January 6, 2015

Friday, January 2, 2015

Welcome 2015

2:33 PM 0 Comments
Assalamualaikum dan salam 1Malaysia

Tak sangka 2014 dah dapat title 'tahun lepas'. Kejap je kan masa berlalu. Tahu-tahu je hari ni dah hari kedua tahun 2015. Alhamdulillah. Masih mampu senyum tika ini. 

Bila masuk tahun baru ni semua akan sibuk dengan azam tahun baru kan. Azam me? Heeeeeeeee. Baaaaaaanyak sangat. Boleh macam tu? Hehehehe. 

Salah satu azam tahun ni nak lebih rajinkan diri menabung untuk keperluan diri dan keluarga. Sebelum ni bukan tak rajin tapi ada masanya terlalai dengan nafsu sendiri so terkurang jumlah di situ. Very bad attitude kan. Tahun ni kena tahan diri dari membazir. Semoga hati lebih tabah dan cekal tahun ni. Hehehehe. Mudah sangat terpengaruh kan. Gitu la jadinya.

Azam lain? Hurm,,, let me see. 

Biarlah rahsiaaaaa... hahahaha. Rahsia sangatkan. Pastu sok-sok cerita gak dalam ni. Tu maknanya rahsia yang bukan rahsia. Eh.. Hahaha. 

Wishlist? Pun sangat banyak. Nanti me akan listkan. Moga tercapai tahun ni. Hehehe.

Me nak ucapkan Selamat Tahun Baru 2015 kepada semua rakan-rakan maya. Semoga tahun ini membawa lebih makna buat kita. InsyaALLAH. 




Jemput join Goodbye 2014 Giveaway Di Munirahizzan.com. Tarikh tutup 5 Januari 2015. Boleh tengok senarai hadiah di Sini.










Follow me @munirah_izzan