Tuesday, January 20, 2015

1st Mini Cash Giveaway 2015: www.bubblynotes.com

Assalamualaikum dan salam 1Malaysia

Klik banner untuk join!
Heeeee.. First time tau join Giveaway dari Kak Farah ni. Baru je tersedar yang tak follow blog dia lagi even dia selalu je komen kat blog ikan bilis me tu. Sob..Sob.. Sorry Kak!

First impression bila masuk blog Kak Farah is like "Wow!! Kemasnya..." dan tiba-tiba teringin nak ada blog simple macam ni gak. Haaaaaaa. Dah masuk dalam perancangan dah ni. Hehe. 

Apapun,, salam kenal Kak Farah! Hope one day boleh jumpa kan. 





okies. Out dulu. Sesi pantauan sedang berlaku. ;D

3 comments:

  1. Alhamdulillah, terima kasih kerana sudi sertai mini GA akak, all the best dan jangan lupa semak senarai peserta di http://www.bubblynotes.com/2015/01/1st-mini-cash-giveaway-2015.html...

    *tak apa akak ikhlas komen dan follow...tidak mengharapkan balasan apa-apa... datang baca jer pun dah cukup bagi akak, terima kasih dear...

    ReplyDelete

 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in