Tuesday, February 10, 2015

275, 820 Pounds Sterling?!

Assalamualaikum dan salam 1Malaysia

Alhamdulillah. Pagi yang cerah. Nikmat ALLAH yang dihadiahkan pada semua hamba-NYA.

Pagi-pagi buka email rasmi dah dapat berita gembira. Haaaaaaaa. Tengah-tengah takde duit ni kannn. Bila dapat email macam ni confirm lompat bintang 10 kali. Hahaha. 



Haishhh. Macamana boleh terlepas masuk dalam email rasmi pulak spam ni. 

Powerball? Apa la pulak powerball tu kannn. 

Dah banyak spam mail macam ni masuk. Tapi ignore lah kan. Melayan karang lain pula jadinya. So, dari terjebak dalam benda-benda tak berfaedah ni,, moh ler kita delete spam mail macam ni. 





2 comments:

 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in